Van der Sanden Dakwerken B.V.

Verduurzaming van Hellende Daken

Uw betrouwbare partner in het verduurzamen van hellende daken. Als het gaat om het vervaardigen van hoogwaardige en duurzame daksystemen staan wij met jarenlange ervaring en diepgaande expertise in de dakenbranche garant voor vakmanschap van de hoogste kwaliteit

wat wij doen ?

jouw dak, onze zorg

Complex Renovatie

Als ervaren specialisten in dakrenovaties bieden wij maatwerkoplossingen voor woningbouwcorporaties en aannemers die streven naar efficiënte en duurzame dakrenovaties.

Ketensamenwerking

Onze toewijding aan ketensamenwerking betekent dat we streven naar sterke projectoverstijgende relaties met alle belanghebbenden in het renovatieproces.

Planmatig onderhoud

Bij Van der Sanden Dakwerken geloven we sterk in het belang van planmatig onderhoud als essentiële pijler voor het instandhouden van woningen en vastgoed.

Vastgoed Verduurzaming

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige daksystemen die niet alleen de levensduur van uw dak verlengen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor uw vastgoed.

Kwaliteit, Veiligheid, Betrouwbaarheid

Wij zijn van der Sanden Dakwerken B.V.

Een duurzame toekomst voor uw Vastgoed

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw vastgoed te verduurzamen en een positieve impact te maken op de toekomstbestendigheid van uw vastgoed.

Wij werken samen met