Communicatie

Bij Van der Sanden Asbestsanering begrijpen we dat asbestsanering een ingrijpend proces kan zijn, vooral wanneer dit plaatsvindt in bewoonde staat. Daarom hechten wij veel waarde aan duidelijke en transparante communicatie gedurende het hele saneringsproces. Zo zorgen wij ervoor dat huurders goed geïnformeerd en gerustgesteld blijven:

 

1. Voorafgaande Kennisgeving:

We beginnen met een heldere uitleg over de geplande werkzaamheden. Huurders ontvangen tijdig informatie over de aard van de sanering, de tijdsduur, en wat ze kunnen verwachten. Dit omvat ook informatie over eventuele maatregelen die zij moeten nemen.

2. Duidelijke Planning en Tijdschema’s:

We verstrekken een duidelijk tijdschema waarin de start- en eindtijden van de werkzaamheden zijn opgenomen. Hierdoor weten huurders precies wanneer en hoelang de werkzaamheden plaatsvinden, zodat ze hun dagelijkse routines hierop kunnen aanpassen.

3. Toegankelijk Contactpunt:

Tijdens het gehele proces hebben huurders toegang tot een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Deze contactpersoon is beschikbaar voor vragen, zorgen en eventuele verzoeken. We streven ernaar om alle vragen zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

4. Veiligheidsinformatie:

Veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat huurders volledig op de hoogte zijn van de veiligheidsprotocollen en wat ze zelf kunnen doen om veilig te blijven tijdens de sanering. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat bepaalde gebieden tijdelijk niet toegankelijk zijn of dat specifieke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen.

5. Updates en Terugkoppeling:

Gedurende het proces houden we huurders op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Bij onverwachte wijzigingen of vertragingen ontvangen zij direct een update, zodat ze altijd weten waar ze aan toe zijn.

 

 

 

6. Nazorg en Evaluatie:

Na afronding van de sanering evalueren we samen met de opdrachtgever de uitgevoerde werkzaamheden wij vragen hen feedback te geven over hun ervaringen. Dit helpt ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en eventuele resterende zorgen direct aan te pakken.

 

Bij Van der Sanden Asbestsanering geloven we dat een goed geïnformeerde huurder een tevreden huurder is. Door vanaf het begin duidelijke communicatie en ondersteuning te bieden, zorgen we ervoor dat de asbestsanering zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt voor iedereen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw vragen te bespreken. Wij staan klaar om te helpen!

Telefoonnummer

Hier vind je ons

De Tienden 24b, 5674 TB Nuenen, Nederland