Mutatieonderhoud

Asbestsanering bij Renovatieprojecten van Woningbouwcorporaties

Welkom bij Van der Sanden Asbestsanering, uw betrouwbare partner voor professionele asbestsanering in renovatieprojecten. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van gecertificeerde specialisten, staan wij garant voor een veilige en efficiënte verwijdering van asbest, zodat uw renovatieprojecten soepel en volgens plan kunnen verlopen.

Waarom Asbestsanering?

Asbest is een gevaarlijke stof die in het verleden veel werd gebruikt in de bouwsector vanwege zijn brandwerende en isolerende eigenschappen. Echter, bij beschadiging of veroudering kunnen asbestvezels vrijkomen, wat ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, zoals longkanker en asbestose. Daarom is het essentieel om asbest veilig en professioneel te laten verwijderen, vooral bij renovatieprojecten waarbij het materiaal vaak wordt blootgelegd.

Onze Diensten

Bij Van der Sanden Asbestsanering bieden wij een breed scala aan diensten specifiek afgestemd op de behoeften van woningbouwcorporaties:

1. Inspectie en Inventarisatie

In samenwerking met gecertificeerde asbestinventarisatiebureaus worden er gedetailleerde asbestinventarisaties uitgevoerd . Zij identificeren en documenteren de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in uw woningen. En stellen hiervoor een asbestinventarisatierapport op.

3. Opstellen van een Saneringsplan

Op basis van de inventarisatie ontwikkelen wij een gedetailleerd saneringsplan dat voldoet aan alle wettelijke eisen. Dit plan beschrijft de stappen die nodig zijn voor een veilige en efficiënte verwijdering van asbest.

4. Veilige Verwijdering

Ons team van ervaren specialisten verwijdert asbesthoudende materialen met behulp van best bestaande technieken en apparatuur. Wij zorgen voor een minimale verstoring van uw mutatieonderhoudsproces.

5. Eindcontrole en Vrijgavemeting

Na de sanering wordt er een wettelijk vereiste eindcontrole uitgevoerd, eventueel inclusief luchtmetingen, om te bevestigen dat de woning vrij is van asbestvezels. Pas na goedkeuring wordt de woning vrijgegeven voor verdere onderhoudswerkzaamheden.

Veiligheid en Kwaliteit

Bij Van der Sanden Asbestsanering staat veiligheid altijd voorop. Wij werken volgens de strengste veiligheidsnormen en zijn gecertificeerd volgens de geldende wet- en regelgeving. Onze medewerkers zijn continu in training om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en voorschriften.

Waarom Kiezen voor Van der Sanden Asbestsanering BV?

• Ervaring en Expertise: Jarenlange ervaring in asbestsanering bij diverse renovatieprojecten.

• Gecertificeerd Team:gekwalificeerde en gecertificeerde specialisten.

• Klantgerichte Benadering: Wij begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van woningbouwcorporaties en bieden maatwerkoplossingen.

• Duurzaamheid: Verantwoord en milieuvriendelijk afvoeren van asbestmaterialen.

Contact

Heeft u een renovatieproject waarbij asbest verwijderd moet worden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bij Van der Sanden Asbestsanering zorgen wij voor een veilige en zorgeloze asbestsanering, zodat uw renovatieproject volgens planning kan verlopen.

Telefoonnummer

Hier vind je ons

De Tienden 24b, 5674 TB Nuenen, Nederland